2012. október 4., csütörtök

Állatok Világnapja alkalmából pulóver.

Egyenpulcsit kaptak az egerek, csak mert Gyereknap van. Nekik.
Fürdetőt is kaptak, meg 100millió féle rágcsát a Fressiből - Csikó új kedvence a szárított hal. Furcsa. Úgy eszi, mint én a chipset, tátott szájjal ropogtatja, édes:) Oli meg a földre dobta, majd miután belehentergőzött 10x, hajlandó volt megenni.
Cherokee agarak

Fressiben baromi drága volt a kutyaruha, ami meg olcsó volt az gusztustalan színű per formájú. És mivel kabátjuk már van (köszi Henni az aranyszínű gyönyörűségért), ezért csak pulcsit akartam venni nekik aláöltözőnek, meg hogy hideg reggeleken tudjanak miben sportolni az urak.
Móni (Rygel gazdi) javaslatára átmentünk a Kik nevű, kínai boltokra hajazó létesítménybe, ahová ugyan nem engednek be kutyát, de Móni kihordta a kutyarucikat egyenként és rájuk próbálgattuk.
Talált egy olyat, aminek a kapucniján középen szőr van, mintha punk-taraj lenne, vagy sörény. Szóval amikor rájuk adtuk felváltva ölelgettük őket, mert nagyon cukik benne, közben persze egymást támogattuk, mert annyira röhögnünk kellett.
Megvéve.
Majd megtalálta azt a modellt, amit ő tavaly vett Ry-nak, melyett csak szarbarna pulóverként aposztrofált és tényleg. Volt feketében is, Oli olyat kapott. Ám Csikót megkérdeztük és ő a fekete és a szarbarna közül a szarbarnára szavazott, szóval azt kapta. Felpróbálta és konkrétan úgy néz ki benne, mint nagypapám.
Megvéve.
Rohadt olcsó volt, szóval örültem nagyon-nagyon. :)
Nos, kedveseim, boldog Állatok Világnapját!
(Vasárnap megyünk felvonulászni az ebekkel, bár Olit tuti nem viszem, de Csikóval találkozhattok itt: LINK oda, ahova.
Cherokee Csikó
Cherokee Oli

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése