2011. február 20., vasárnap

Mentor-projekt avagy segíts te is!

Szerintem már mindenki tudja, hogy miről van szó, a lényeg röviden: kiválasztasz egy kutyát egy menhelyről és őt reklámozod minden lehetséges helyen. Különböző fórumokon, közösségi site-okon, mindenhol, ahol megfordulsz és lehetőség van rá. Ennek az az előnye, hogy nem kergeted az őrületbe a barátaidat napi 50 továbbított üzenettel, amiben nyomorúságos kiskutyák/nagykutyák szerepelnek, mert attól csak szomorú lesz mindenki és ennek folyományaként ideges, legfőképpen Rád, amiért fájdítod a szívüket, hanem csak 1-2 darab kutyát ajánlasz és őt se mindennap. Ha elkelt az ebzet, válassz másikat, akit patronálhatsz.
Nekem most 4 ilyen kutyusom van...
Hátha segít ez valakinek, összegyűjtöttem pár lehetőséget, hogy hol lehet hirdetni ingyenesen a kutyusokat.
Először is az expressz.hu-n 4 hirdetést tehetsz fel ingyenesen, 10 képet tudsz csatolni hirdetésenként.
Viszont a szöveg bármennyi karakterből állhat, najó, nem feszegettem a határokat, nem írtam kisregényt, de lehet, hogy azt is lehet.
Mór hirdetése:http://www.expressz.hu/allat_noveny/kutya/hirdetes-24962314/
Cseppke (Kalács) hirdetése: http://www.expressz.hu/allat_noveny/kutya/hirdetes-24960928/



Aztán van az ebadta.hu. Ez is jó, könnyen kezelhető felülete van, jó sok szöveg elfér a leírásban, bár a címbe sajna csak 50 karakter írható. Ide csak 4 képet lehet feltölteni és borzasztóan kicsi méretben nyílnak meg...
Mór: http://ebadta.hu/fajtatiszta-kutya/magyar-agar/ingyen-elviheto-magyar-agar-kan-kinal-mid-9005
Cseppke: http://ebadta.hu/fajtatiszta-kutya/magyar-agar/ingyen-elviheto-magyar-agar-kiskutya-kinal-mid-9004
Ja és csak firefoxban működik, chrome-ban nem láttam a jelölgetős kis dobozokat.

Aztán ott van a startapro.hu, ahova viszont nagyon kevés szöveget lehet írni, viszont korlátlan sok képet lehet feltölteni.
Mór: http://www.startapro.hu/tobbi_kategoria/allatok/kutyak/2150606
Cseppke: http://www.startapro.hu/tobbi_kategoria/allatok/kutyak/2150605

Most találtam még egyet, ez se rossz. 1000 karakter mehet a leírásba, címbe 40 (ez elég kevés), 4 db képet lehet feltenni és e-mailt, telefonszámot nem enged a leírásba tenni, csak a hirdető adataihoz. Viszont a képek nem nyílnak meg külön ablakban, hanem kicsiben maradnak.
Mór: http://aprohirdetes-ingyen.hu/hirdetes_reszletek.php?act=hirdetes&hirdetesid=117551
Cseppke: http://aprohirdetes-ingyen.hu/hirdetes_reszletek.php?act=hirdetes&hirdetesid=117553

Van még elég sok lehetőség ingyenes hirdetésre, de ezek állnak elöl a google találati listáján, ha beírom, hogy kutya apró.
Ha van kedved csatlakozz a mentor-projekthez, hisz nem kerül semmibe és könnyen lehet, hogy neked köszönhetően lesz gazdija egy szerencsétlen sorsú ebzetnek! Ha hirdetést akarsz feladni a kutyáról, minden esetben  kommunikálj  azzal a menhellyel/állatotthonnal, akiknél az adott kutyus van. Kérj fotókat róla, leírást és elérhetőségeket, amiket beleírhatsz a hirdetésbe. Ne a sajátodat add meg, hisz te nem biztos, hogy pontosan fogsz tudni válaszolni az érdeklődő kérdéseire a kutya paramétereit illetően!
Hajrá mentorok!
Álmos

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése