2010. november 3., szerda

ami az előzőből kimaradt:

Azt elfelejtettem elmesélni, holott elég mókás rész volt, hogy Whippé is belement a Dunába! Leguggoltam a partra és elkezdtem apró fehér kavicsokat dobálni a vízbe. Whippé persze egyből érdeklődött és úgy gondolta, hogyha tegnap se száradt le a lába a patakban, így valószínűleg most sem fog, ezért a kis kavicsok után vetette magát. Nézte a talajt a lába alatt és mivel a víz nagyítóként is funkcionál, ha bizonyos szögben nézed, így azt hitte, hogy a talajon a kavicsok közelebb vannak. Minden további nélkül dugta a kis orrát a vízbe és harapta a vizet és nem értette, hogy miért nem bírja elérni a kavicsokat, amikor látja, hogy ott vannak...:)
Tündéri volt!
Mivel Goyci és Brebó nem jött visszafelé is a parton, hanem elmentek fent megnézegetni a partmenti vellákat elölről is (jah...beültek a cukiba:D) és ezért elvitték a fotómasinát, hogy hátha látnak jót, nem tudtuk lefotózni a pancsoló, vizet harapó Whippét, sem pedig a faleveleket üldöző Banditát:)
Jutika telójában elvileg van olyan fotó, amin egy whippetlábnyom van egy kavicson. Hátha ide linkeli, vagy ilyesmi:) Lééécccii!:)
Ja és KAGYLÓMENTÉS!

1 megjegyzés:

  1. Ooops, tényleg, azt elfelejtettem, de küldöm este! Addig is: KAGYLÓÓÓMENTÉÉÉÉÉS!!

    VálaszTörlés