2010. június 14., hétfő

4 hónap



ma lett 4 hónapos a babácska:)
sok puszi az orrára, bár ma különösen rosszalkodós napja van, de sajnos képtelen vagyok rá 1 percnél tovább haragudni...


szóval a folytatás: hazaértünk Békéscsabáról a whippel, megfürdettük, nem nagyon bírta, folyton menekülni akart, a fülébe tett vattát kirázta mindig, elég nehéz volt kordában tartani, hogy ki ne másszon csuromvizesen.

aztán telefonáltam anyuéknak - bár mondogatom egy ideje, hogy márpedig lesz whippetem, anyu nem hitte el, hogy komolyan gondolom, szerintem arra számított, hogy majdcsak elfelejtem. de ne-em:) így eléggé meglepődött, amikor megmondtam: holnap whippet-time, azaz készítse a Nácót (a macskám), mert új barátot szállítunk neki:)

anyu szegény csak annyit bírt kinyögni, hogy jaj meg juj és még azt is, hogy oké, hozd, megbeszéljük. (most szombaton a szomszédoknak ömlengett, hogy "ő a világ legjobb kutyája!!" de pszt! ;))

vasárnap Nagywhip szüleihez mentünk szülinapi ebédre (Nagywí sznapja volt azon a héten) és persze ők is totálisan odevoltak kicsi Whippetért, mert ő csak alukált, hozta a szokásos nyugodt formáját, nem kunyizott, nem ugrált, kapott egy icipici palacsintát enni, mert a kocsiban szegényke hányt és nem akartuk, hogy teljesen üres legyen a gyomra.

Nagywhip anyuja a lelkemre kötötte, hogy értesítsem, hogy mi lesz a macskával való találkozás után, de Nagywhí ezt meghiúsította azáltal, hogy elfelejtette megadni anyuja számát.

aztán hazavittük Whippet uraságot, aki félt a cicától, anyámékat imádta, szobámban egyből otthon érezte magát. Nácó szintén félt, a nap hőse pedig Nagywhip lett, mert nem szereti a macskákat és Nácót is most látta másodszorra, mégis megbarátkoztak és a rajta alvó Whippit is barátkoztatta a cicával. rántott husit adtunk Nácónak, mint jutifali, h összekösse az agya a kutyát a jóval, de nem bírtuk átverni:) tudta, hogy elvettük az egyeduralmát és azóta haragszik rám.
de ezt majd egy külön bejegyzésben részletezem majd.

ekkor sem készültek képek...amit szintén nehezményezek:(
de cserébe itt van pár mai Whippetkép:


2 megjegyzés: